KLIK

NAK PERFUME or BATH SET from BODYSHOP..



AizA Si LovEmoNEy dah genap 20 tahun, dah budak ni..jadi dgn ngada2nya dia nak buat le contest..Maka akak k-poh ni...dgn terharunya menerima "TAG" dari piasara  mummy rojakpasemboq tu..


"Contest SHORT STORY of 20 WORDS" 8/2/2011 - 8/4/2011
Biasalah..kalau dah ada contest...pasti ada syarat2 sah nya...kan...


Syarat-syarat:
1: follower 134
2: copy statement yg cam kat bawah ni

" Once you're tagged or volunteer to join this contest.. You need to write a SHORT STORY about 20 words that given.. At last, you need choose 2 people to be tagged.. Hopefully the person who be tagged must give some cooperation.. And it’s really mean to who are tagging.. If I tag you, it's because I want to know more about your talent in writing SHORT STORY.. And the words are: 

Love: Money: Car: Island: Cake: Mom: Dad: Special: Ring :House: Cook: Eat: Woman: Road: Moon: Stars:Sun :Wind: Death: Smile

tulih lah..kot melayu ke..kot omputeh ke..tak pe.
akak k-poh tulih kot melayu jer sebab akak k-poh ni tak berapa pandai omputeh!!!! 
OK..inilah hasilnya:

"u said u love me...tapi mengapa u buat i macam ni?? U ingat i ni kemaruk sangat dengan segala duit yg u ada tu?? Ehhh..i tak kisah ler dgn all the money u have...!!!!"
 " and..and..and..u can take back your stupid car!!!!" Blah lah oiiii....berambus!!!!


Percutian di Pulau kali ini sepatutnya sangat bermakna bagi aku.Ingin aku melupakan kenangan silam yg benar2 menjerut jantungku.Sepotong kek...aku sumbat ke dalam mulut.Geram..marah..semuanya bercampur-baur.
Mom and dad pun jauh..
" u sangat special...sayang.." ........mengarut!!! aku merenung ke jari manisku, sebentuk cincin bertatah berlian pemberian darinya masih aku pakai.


Back to the house:
"if u want to get married, u must know how to cook, dear.." mom said..
"Buat apa nak masak,...makan kat kedai pun ok jugak..lagipun bukan ada pak we..dah clash..!!!"...auw..auw..sakitlah mom..cubit tu sakit tau!!!

"but u are a women.."
" where got road..man!!!" heheeee...auw..auw...not again..mom...sakit..!!!


Monolog: insan yang kecewa...


Andai bulan boleh berkata-kata..tolong.nyatakan rindu aku kepadanya,
Andai bintang terbit siang....sematkan kerdipanmu di mataku,
Andai matahari menyeri....silauan mu menggetar jantungku,
Andai angin menghembus lembut...hembuslah ke telinganya..nyatakan rinduku padanya...


Aduh..sakitnya.. serasakan hati ini sudah mati...mampukah aku untuk terus tersenyum????

dua org yg kena "tag" dengan kejamnya..ialah:
nuur:
http://amyno-amyno.blogspot.com/

scarlett:
 http://scarlettj1.blogspot.com/

sekian:

p/s: adapun idea di atas itu adalah idea dari akak k-poh..sebarang copy paste adalah dilarang..atas arahan encik ahmad albab...

6 comments:

khaifaiz said...

mcm nk join gak.. tp mls plak nk mengarang.. ahaks.. maap kak nor, sy komen2 sini.. heheh

Piasara said...

kak pah,saya dah try terjah blogger lain yg joint,idea2 depa best2 la..maklum la org2 muda idea fresh.Ntah ler ada harapan ker tidak kita yg tak brapa nak muda ni..good luck kak pah..

NUUR AN NOR said...

memang! gangat kejam ke-tag-kan akak!adush

dyea irdina said...

best jgk adiahnya ek..sy menunggu jgk bodyshop sy..tp tak tau la dpt ke tak sbb biasa suami bg adiah body shop tiap kali bersalin...tunggu bersalin la dlu jwpnya

qasehraihan said...

wah wah wah..
akak join kontest

AizA said...

nice story..
semoga berjaya...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.