KLIK

Pucuk Betik Masak Lemak Tauchu

http://laman-seri.blogspot.com/2011/02/pucuk-betik-masak-lemak-tauchu.html



kali ini akak k-poh nak perkenalkan kawan baru akak k-poh....yg mendukung nama "Bawang Goreng".Sebenarnya bukanlah baru akak k-poh kenal sedara Bawang Goreng ni...sudah lama..sejak akak k-poh menyertai Grup Taman2 Syurga. Cuma Bawang goreng ni tak kenal dgn akak k-poh pun!! Tertarik dengan entry2 yang di kirimkan ke Taman2 Syurga menyebabkan akak k-poh ingin mengenali dengan lebih dekat lagi..siapakah Bawang Goreng ini...Tapi..ye lah..kan..seperti yang kamu semua maklum..akak k-poh ni kan "pemalu"...maka tak de lah akak k-poh nak bertanya dengan lebih lanjut lagi.Jadi..kepada sesiapa yang nak kenal...silalah melawat dan membaca entry dan memfollow..ok! 



 Oh yaaa..sebelum terlupa..di sini akak k-poh sertakan satu resepi yang unik dari Bawang Goreng.Selepas ini segala artikel yg di "kopipes" akan di masukkan dalam blog akak k-poh yang lain.Ok..sudi-sudilah membaca.
Dan dengan segala hormatnya dipersilakan.....Bawang goreng berserta resepi turun temurunnya: jeng..jeng..jeng...

Entry di bawah:>>>>>>>>>

2 comments:

Bawang Goreng said...

Salam..

Hik hik... malu ler pulok name teman disebut-sebut di sini. Nasib baik tak nampak muke... :)

Terima kasih sudi kongsikan resepi turun-temurun opah teman.

Insya Allah, kalau teman sesat ke Penang esok luse, teman contact K.Poh ek!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

akan saya terjah ke blog ni kejap nnt.. mmg suka dengan org yg namanya kreatif2 mcm ni.. tetiba terus dapat idea utk buat citer tajuk bawang goreng hehehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.