KLIK

Ada sesiapa boleh bantu???

kecian ler kat kami....
  ohhhh..kejap..akak k-poh nak buh no akaun bank...!!! Ishhhh...bukan ler..saja nak nyakat kamu-kamu semua..ye lah..yg cantik manis dan encem2 tu...!!! gini..kisahnya...pada suatu hari...errrrrr...straight to the point lah yer.... Gini...berapa banyak gini...daaaaa...  akak k-poh ni...dah berzaman tak leh nak balas komen2 kat blog ni. Komen pun akak k-poh baca kat dashboard kereta jer.. akak k-poh tgk..blogger lain selalu balas komen kat org..tapi akak k-poh tak dapat nak balas balik ...Ngapa???? Ohhhh..akak k-poh tak berdaya...letih..lesu..tak bermaya..??????? sebab...bila akak k-poh klik jer kat perkataan comment tu..tak nak keluar pun pop up window tu. Maknanya..tiap kali akak k-poh nak baca comment..kena lah pegi dashboard..lambat betul loading nya..pulak!!!!  ada sesiapa yang boleh bagi cadangan???? p/s: walaupun komen tu dah di publish... 

8 comments:

mrs.sabri said...

eh??tibe2 jadi mcm tu pulak ye kak pah..ada tersilap seting ke ni..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

maaf saya pun tak brp nak tahu..kne tanya mrk yg pakar dlm ICT nie huhuhhhh

Piasara said...

"kes serius ni kak..saya jgn tanya la..bengong bab2 ni..tunggu sat2 lagi abgterror ka..mr hac ka mai..tolong2..."

Lagenda said...

Akak ada setting apa2 ke setting nun??

Nak kasik pandangan pun dah lupa mcmana nak guna blogspot..muahaha

*lupa daratan sungguh mak ni*

dyea irdina said...

cadangan sy adalah.....undila parti cap tin susu..haahhaha sy pon tatau k-pah sbb slalu bila ad prob ngan blog sy slalu suh abg ipar setlekan..tak larat sy nak pk (padahal tak tau) hehehe

Mr.Hac said...

Cuba periksa setting ni, sama atau berbeza dengan Hac:

Comments : Show

Who Can Comment? : Anyone

Comment Form Placement : Pop-up window

Comments Default for Posts : New Posts Have Comments

Backlinks : Show

Backlinks Default for Posts : New Posts Have Backlinks

Comment moderation : Only on posts older than (you choose la bpe hari..default 14 hari)

Show word verification for comments? : No

syafiQakarim said...

eh..iqa penah gak jadi.tp biasanya
sebab line k.o je la.
tp x serius sampai kena pegi
dashboard.haha

dah cek setting.?ada tak kena tu.
apa apa tanya je blogger care line.
haha (tipu.ni xwujud oke)

kpah k-poh said...

Alhamdulillah...dah ok dah...ikut yg Hac ajar tu...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.