KLIK

Blogger Piasara: Rojakpasembor

Seperti yg akak k-poh war-warkan kepada si cekodok penyet dalam entry yang kat bawah tu.. sekarang ni giliran Tokey Rojakpasemboq pulak!!!!


Piasara : adalah tuan punya blog rojakpasembor ni.Akak k-poh kenal pia ni, sejak zaman myspace lagi.Lepas tu kita orang masuk facebook sebab myspace dah sunyi berserawang!!! Kemudian..akak k-poh masuk blog...ehhhhh..si pia ni ngikut jugak.Kononnya angan-angan akak k-poh lah.. nak jadi lebih fofular dari pia..tapi tiba-tiba pia pulak yang lebih fofular dari akak k-poh.Tak aci ni..melawan sifu..hahahaaaa..




Jom pakat-pakat selongkaq blog rojakpasemboq ni..( Tuan punya blog sangat "hangin" dgn Astro..!!!)

8 comments:

Cekodok said...

tak sabaq dah ni... hahahaaha....

sapa nak order pasemboq leh sana.. hehe

mrs.sabri said...

apa maksud kak pah kat entry saya tu?saya tak faham le..copy paste apa ye..

mrs.sabri said...

malam ni shout tak berfungsi kan kak pah?ermm kak piasara ni saya baru je kenal..ramah juga orangnya.. :)

kiz said...

Cekodok tak sabaq aii..akak masa time cekodok nanti..buat n3 pasal resepi buat cekodok je..haha

Piasara said...

"kak pah...adoii..terima kasih banyak2 kat kak pah pasai sudi dok iklan blog saya tau..kan apa,blog akak femes,akak pon ramai peminat,fofular(yg akak tulis kt entri tu sy fofular ..tak betoi laaa auta semata-mata)tapi kwn kita cekodok tu mmg fofular kan..terkenal dah dia tu seantero aweks blogger..hehehe,jgn marah cekodok.."

Belalang Hijau said...

name belalang ade dlm list jugak x?

hee...

::nuRuLaDHar:: said...

me ade lam list x? heee :)

kpah k-poh said...

yey..dah boleh balas komen...
lepas cekodok..qasehraihan..baru belalang dan qaseh tolia..
adik nurul..tgk lah kalau akak kesian..heee..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.