KLIK

Blogger BSB : Be simple Beb


Siapa pulak blogger BSB ni?? Apa kena mengena dengan tauhu?? Tokey tauhu ke?? ohhhh..kena baca stetment ni dulu..baru boleh tahu cerita sebenarnya..."Tauhu Goreng dengan Cucur Udang dicampur pula dengan mentimun dan dicicah dengan kuah cili yang merah menyala....pehhhhh memang sedoppppp..." meleleh air liur basi akak k-poh tau...rupa2nya blogger BSB ni Peminat Tauhu...ada tahu kaaa...???

Ini pulak ayat-ayat cinta yang BSB lontarkan pada akak k-poh...terasa terpanggil-panggil..untuk dibuat entry memandangkan lama terperap dalam draft..!!! bukan sengaja "beb"..tapi mengikut giliran you!!!! heee...macam duk kat klinik pulak yaaa....

Cakkkk..!!!!!! inilah dia akak k-poh perkenalkan blogger yg very simple and always be simple..Kalau nama sebenar blogger BSB...jgn tanya akak k-poh..kalau nak tahu..sila ke kaunter pertanyaan di blog beliau...yeee..scroll ke bawah....pusing kanan...ok..nampak tu BSB ada kat kaunter ditemani anak dia..heee...ok..jgn cakap banyak..jgn pikir panjang..jom tambah2kan follower untuk BSB..heret dia untuk blogwalking tau!!!! klik sini utk dipostkan ke blog BSB :http://threeq-threeq.blogspot.com/

10 comments:

FiZ said...

akak k-poh....review blog sy jugak yeee....:)

qasehraihan said...

nampak sedap tauhu tu..
eh kak..mksudnya akak mmg ramai kenal org ek..tu pasal suka segmen rview ni ek???hoho

cuba ben ashaari..haha

kpah k-poh said...

fiz...tunggu giliran yaaa...kena kenal2 dulu..hahaa..

Qaseh: kebanyakan yg akak review..akak mesti kenal dulu..sbb akak tak review blog..akak review tuan blog...( setakat ni lum ada permintaan dr qaseh lagi..heee)

kpah k-poh said...

Untuk Ben ...akak ni setaraf je dgn dia..tu yg tak payah nak review-review tu...kuang..kuang..kuang..

zul permatang badak said...

dalam sehari tu nak juga,, jenguk blog akak.....tak tau kenapa.....? ....macam pergi minum kedai kopi duduk rileks2....santai......

heran....akak ni terlalu ramah kot dan boleh bergaul dengan siapa saja ,orang seni,rock,apa2 kerektor laa....

ni...kena menuntut.....ni.....nak membina rasa minat orang pada kita bukan mudah kan........minat pada sikaplaaaa....pada idea...pandangan.....puji2 ni...macam mintak riview sekali lagi......cukuplaaaa....toksir doh..........

cik nurussalwa said...

tibe2 teringin tauhu sumbat..
tp, tauhu2 kat new zealand laen..
xley nak sumbat2..
huhuk
(T_T)

mommylavender said...

salam ptg chepah....hee~ peminat tauhu gak ni, tauhu sumbat...nak pi terjah..jumjum

kpah k-poh said...

dik nur..tauhu tak sumbat pun tak pe..yg penting tauhu kan..

mommy: kalau makan tauhu tu..jgn buat2 tak tahu pulak..yaaa..cpah ada kat sebelah tu..hulur2 ler...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, akak terima kasih banyak2 tak sangka uuuuu...saya anggap nie macam hadiah harijadi saya yg jatuh hari nieee...tq again.

Myra Jay said...

Mj selalu gak terjah blog akak BSB.. best baca biler dia citer pasal anak2 3Q..:)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.