KLIK

Blogger CTMUNI : Unperfect Me

Blogger pilihan akak k-poh hari ni..ialah blogger CTMUNI.
Sebenarnya akak k-poh tidak berapa mengenali blogger ctmuni ini..sebab beliau jarang-jarang..kadang-kadang..hee..menjenguk di sini.Tapi itu tak bermakna ctmuni terlepas untuk direview...
Ini header kreatif dr blogger ctmuni.mempunyai mesej yg tersurat dan tersirat.Mungkin harapan beliau untuk masa depan.
Yang kat atas ni anda baca sendirilah.Kalau tak jelas dek pandangan mata....klik saja ke blog ctmuni..!!!
Ngapa ringkas sangat akak k-poh ni??? Ehhhhh...lum abis lagi..jangan tak percaya...ada lagi yg akak k-poh nak kepoh2 kan.Hmmmmmm..ok..sit back and rilex..!!!!

Kat bawah ni..adalah petikan a.k.a copy paste dr blog ctmuni.
Jawapan dari akak k-poh ini tidak ada kena mengena dalam blog ctmuni....hanya imaginasi dr akak k-poh sahaja..harap maklum..saman menyaman adalah tidak digalakkan....


Cik CtMuni

Sgt Tak Perfect Ok..Nobody Perfect Kan.?
 Akak k-poh setuju dgn ctmuni.masa sekolah dulu..akak k-poh tak jadi "prefect" pun.Hmmmm..jadi agree lah..semua org bukan boleh jadi "prefect!!"...errr..perfect ?? prefect??

Ske Write Wateva..Like Nobody Business..He3.!
 akak k-poh pun suka write waatteeevvaa....dan akak k-poh pun tak suka buat bisness ni..malas ler nak jual barang sana barang sini... 

Sgt Tak Aktif Blogging.. Open Acount 2009 Tp Just Few Post..Omg.! 
Ohhh...akak k-poh aktif blogging2 nih..Akaun yg akak k-poh ada setakat ni..akaun Maybank jer..itu pun akak k-poh tak guna post..akak k-poh bank in jer..!! 

Sgt Suke Berkawan.Ske Blog Walking 
Akak k-poh pun suka berkawan. Tapi tak suka nak walking2 ni..tak larat..maklum ler..pakai kasut lady gagap...kena naik kereta jer... 

Masih Study Kat UUM. 
Ohhhh..suka..suka..akak k-poh pun masih "steady" lagi.. 

Secretive And Bit Sensitive.Of Coz Bachelor Lg..Not Married 'Yet' 
"Secretive" tu akak k-poh tak kenal..tapi Scarlett O'Hara tu akak k-poh kenal.Blogger jugak tu..Sorry..akak k-poh bukan "bachelor" !!!  

I Love To Laugh.  
i love my hubby...      

I Like To Show How I Feel..  
Akak k-poh tak suka show-show ni dek...tak baik tunjuk kat orang..malu dik..hmmmm

Kam00 Akan Dapati Blog Ni Penuh Dgn Luahan Perasaan   
akak k-poh kalau  tak berkenan dek tekak....akak k-poh luah jer..wekkkk.. gitu..  

Berita Harian Ttg Ctmuni *Cis Cm Glamer*   
tentang akak k-poh ada jugak dik...kat paper "berita perangat semalaman"..   

N Mcm2 Celoteh Celotah..  
terima kasih dik..puji akak k-poh yaaa...akak k-poh memang comel- loteh..!!!!   


sudah-sudah ler menyakatnya ....jom ikut akak k-poh..klik sini..ye lah..sini...    http://cintactmuni.blogspot.com/

8 comments:

topimagine said...

wah.. rajin ek k pah wat review... banyak membantu blogger len terutamanye blogger baru cm sy ni :)

kpah k-poh said...
This comment has been removed by the author.
kpah k-poh said...

tolong menolong membawa bahagia...top...

MULAN said...

cantik header ctmuni...

ct N honey said...

dah lama tak hinggap kat sini header dah bertukar la...baru lah ada ciri2 org dapur..

Belalang Hijau said...

sat nak p buat risikan kat sana...

CtMuni said...

eh.. terkejut kot tgok k-pah riview blog sy.. thanks kak pah.. tak sangka kot.. hepinye.. thanks..pasni nak kerap2 la datang cni...lepakin..

kpah k-poh said...

terima kasih semua..harap di beri sokongan kepada blogger ctmuni..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.