KLIK

Blogger Scarlett nak kenal JAPANESE YOKAI?

Blogger Scarlett tak perlu search pasal muka one of the Yokai's ni..Akak k-poh bagi kat Scarr..sepesel punya..taaaa...daaaa....(jgn tanya pasal apa akak k-poh kata kepala yokai ni sama dgn ppuan yg pakai sanggoi pelesu tu..)



- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

qasehraihan said...

ni namanya yokai ek kak???hohoho
baru tau..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

Scarlett O'Hara said...

Hiiii!!!Kak Pah!Hodohnya!Macam tu punya hodoh pompuan tg pakai sanggul palsu ek Kak Pah!Tqlah share gambar tu.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.