KLIK

Xclusif...jom jual beskut!!!

keluaran untuk raya tahun ini..sesiapa yg berminat..bolehlah memohon utk jadi dealer..sebotol (kuantiti 50 biji) yg dijual akan di beri komisen rm3. Harga sebotol beskut di antara RM 18 - RM 23 sahaja.Kepada yg tinggal berdekatan dan ingin merasa sendiri beskut ni.. silalah berkunjung.Urusan pos tidak boleh di lakukan krn dikhuatiri anda akan menerima beskut yg dah hancur!. Harga yg anda jual kepada pelanggan,boleh di up kan sendiri....Tunggu apa lagi..jom jual beskut...!!!! tempahan sudah boleh di terima...beskut2 lazat..dijamin bersih dan halal..



Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

kiz said...

wah..bisnes yang menarik..

Scarlett O'Hara said...

Tak pandai berniagalah kak Pah.Pandai membeli je.

puanbee said...

ehe ejauh sgt tu .. tapi beskut tu namapk best huhu

MagikaKotak said...

dapat almond london sebalang time raya ni best ni..hahha.. hadap 1 balang sorang2 layannnnn! :P

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.