KLIK

YUP..!!!! AKAK K-POH JOIN CONTEST LAGI...

Contest apa lagi ni akak k-poh oiiii..Hmmm..ni lah..contest yg di TAG oleh cikgu cantik manis ni..cikgu tice su.     

 

     I Need to Blog Myself Contest

 


 Nak bagi gempaq sikit...akak k-poh buh hadiah dulu...
terima kasih penaja (SAFRA)

Seorang pemenang hadiah utama

akan menerima wang tunai sebanyak RM300

dan 3 hadiah saguhati sebanyak RM100 setiap seorang
Syarat2 & Cara penyertaan nya mudah saja (akak k-poh copy paste..halal lah yaaa..)
  1. Harus follow blog ini dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye

Oklah..ni entry nya: KALAU AKAK K-POH DAPAT RM300

Assalamualaikum..

Tak perlulah panjang lebar..sebab yang pentingnya "kalau" tu mencapai matlamat. Kalau akak k-poh dapat rm300..akak k-poh nak bagi jer duit tu kat Blogger Belalang. Ishh..Ishhh..kesian dia..ngapa yaaa..dengan Belalang tu?? 
Ehhhh..bukan nak suruh Belalang joli katak dengan duit tu...akak k-poh nak suruh Belalang anjurkan perjumpaan Blogger Bawah Tanah..kawasan utara. Ok..Ehhhh..mana boleh senang macam tu..mesti ada syarat-syarat Do Re Me nya..kan..Hmmmm..Belalang mesti datang dengan Topeng Mask Rider dia tu...ahak..ahak..ahak...Pastu..surprise..bukak baju topeng tu..ok tak..? Boleh lah yaaaa..Bang Lalang..heeee... 

Sekian.

Lupalak..nak kena TAG..Bagilah kat semua yg baca entry ni..sesiapa yg nak masuk..silakan.

5 comments:

Belalang Hijau said...

ahahaha...

igt ke nk sedekah jer kat belalang...rupa2nya ada keje lak...adeh...

xpe2...boleh saja itu...hee

Scarlett O'Hara said...

Takde org tag, tak boleh joinlah ni!

kpah k-poh said...

belalang : kalau ada rezeki yaaa...tapi harapan tipis..ramai yg join..lebih 200 org dah join..

kpah k-poh said...

Scarr: join jer..kan akak tag semua tu..

tice su said...

tq kak sbb turut serta! cyg akak! hihi

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.