KLIK

minat korea tak?

ini anak gadis bongsu akak k-poh.peminat K-POP...Hari-hari konker PC akak k-poh utk ngadap pesbuk..chating dgn kawan2 peminat korea dari seluruh dunia..Nak larang memanglah dah tak boleh..hanya pantau dan nasihat aje lah hari-hari.Mula-mula dulu, asyik jerit jer.."mama..how to spell.......".Kdg-kdg dah rasa macam kamus bergerak...Skrg ni dia dah tau macam mana nak eja..."google jer" heeee..



di sebabkan fanatik dgn K-POP....kucing akak k-poh pun jadi mangsa..!!



kesian along.....


"Bagus jugak kalau ada yg komen ni"

5 comments:

puanbee said...

hhe kesian kucing tu .. tp comel.. kak pah bee dah email cek ye

Mrs.Yie said...

dulu x minat tapi sekarang dah boleh time sikit drama2 korea ni..hehe..cute je kucing tu..hikhik.. :)

kiz said...

k-pop? iskk apa tu kak? kalau pop yeh yeh tahu laa..haha..

pstt: tak pernah berubah..sbb kita hanya rumput di bumi.

Puan Kutu said...

skang memang demam kpop kan kak pah..sy dh tua.tak reti tu semua.hehe.muka ank ada iras kakpah..:)

Kak Aya said...

alahai saya tak tau pun apa k-pop tu? comel la kucing tu..kesian kucing jadi mangsa.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.