KLIK

CHAR HO FAN

nak cakap cina ke? alamak....entah ngapa ler akak k-poh setuju nak rasa 'char ho fan' ni...Tokey akak k-poh yg bagi cadangan supaya bawak suami pegi makan char ho fan ni...eleh..tekak melayu..mana ler nak rasa makanan macam ni. Jadi akak k-poh sorang ler yg makan...sedangkan suami makan mee udang...dan anak makan nasi ayam.
Rasa sedap ke?...boleyyyyy..laaaaaa....ada udang..ada telur..ada sawi..kuahnya pekat..
Tapi akak k-poh kena mengakulah....pasni tak mau order dah...aisey men...tekak melayu kelate..nasi kerabu lagi sedap beb..!!!!! memang tak boleh bawak majlis betul ler akak k-poh ni..kan..!!!


Ini ler char ho fan yang sempat akak k-poh snap pic nya..yang warna coklat tu..akak k-poh tak tau apa dia...macam kuey teow goreng jer...heee...

 Pic yang ni akak k-poh google..dari blog iamyonna.com  Nampak jelas sikit ler..kan....

p/s : anda pernah rasa? bagi anda sedap ke char ho fan ni?

4 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

adehhh,.terliur nengoknye..

kiz said...

cam no raso eh kak?

Belalang Hijau said...

char ho fan yg nasmir kulim punya sedap! try la :)

kpah k-poh said...

jom belalang...kita dating kat situ....kuang..kuang..kuang...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.