KLIK

Terima Kasih....SAYANG !

7/9/11

Sebenarnya akak k-poh nak tulis entry ni, untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada suami akak k-poh.Tapi akak k-poh tak tahu nak tulis apa...nak ucap apa....




Hanya ucapan terima kasih seluas lautan atas segala-galanya.
Terima kasih...SAYANG..!



jumpa di lain entry!!!!!

8 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

senyummmm tak perlu kata apa2

Zefa NorAsmara said...

Selamat Hari Lahir buat suami k pah. Semoga kalian berbahagia bersama, selamanya.. :D

Zaitun said...

Selamat hari jadi buat suami k pah.

Sama tarikh dengan kak Zai.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Ucapan Selamat Hari Jadi dan semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki untuk suami kak pah dan juga kak pah.. =)

Mia Liana said...

happy birthday kat suami kak pah... mohga ceria dan bahagia hendaknya di samping isteri dan keluarga tercinta... :)

tonaH iS herE said...

sweetznyer~

Puan Kutu said...

sweet la kakpah,tq 4 everything tu dah cukup bermakna buat sang suami..:)

kpah k-poh said...

terima kasih semua..maaf tak berkesempatan untuk berziarah ke blog kalian....kerja sudah menanti....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.