KLIK

Blogger Scarlett's Petals dah angau..!!

Sah..memang sah nikah..dan tak syak tak was-was lagi...blogger  misteri ilmu alam maya..Scarlett's Petals a.k.a Scarr..dah langau..angau..!!!.. akak k-poh pun kesian jugak ciput jer kesian pun...tapi nak buat macam mana...dah itu kehendak Scarr sendiri...bukan akak k-poh yg suruh..pun!!!  'Wans sepoin setaim" ( ckp omputeh ni)...Scarr 'angau' dgn 'segemeng' Blogger abg ketak si Beng..errr..Ben 10...Segala 'segemeng'..Si Ben..semua dia 'joing'..maka berpuluh berbelas..muak muka Ben tertempek kat entry Scarr..!!! yaaaaa ampun..wa bukan anti / pro Ben...  Ishhh..bukan takat 'segemeng' Beng tu...segala jenis 'segemeng' abis dia 'joing'..!!!.. rajin sungguh.. tak yah nak pikir2 pasal entry lorrrr...kan-kan-kan.....buku tak ber 'rait' ler...'cigu'..!! heee...  Skrg ni ...angau 'jejak kasih' lah pulak...bukan takat angau jer...dah tahap tercari2..sampai ke bazar Ramadhan scarr merayap mencari...hua..hua..hua.. Siapa nak tolong ni??  Silalah...bantu bank in ke akaun akak k-poh pun boley...errrr ......tampilkan diri anda wahai teman yg Scarr bangau-bangau kan ini...Di mana anda menghilang??  * * * * * *
 
Masih ingatkah anda pada Blogger Cekodok Sedap ni?? 

11 comments:

Puan Kutu said...

eh kakpah pun mencari cekodok jugak?hehe

kiz said...

cari jangan tak cari makcik Pah..huhu

Scarlett O'Hara said...

Kak Pah, memang dah angau dah ni... Sehari tak join, macam hilang semangat nak blogging.Hehehe!

Scarlett O'Hara said...

Masih golek2 gelak keluar air mata Kak Pah tulis Wans Sepoin Setaim...

Ni jawapan untuk Kak Pah
http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/scarr-angau-ye-ke.html

Norgadis Labuan said...

lucu pula entry kak Pah kali ni hahaha...

MULAN said...

isshhh isshh.... toksah gitu kak pah sayang... tapi kalo nak sangat tu, memang angau jadi nya kan..

kpah k-poh said...

terima kasih semua...

syiela said...

hahahha... tak tahan tang wans sepoin setaim

zul permatang badak said...

buat lucu2...gitu,emmm...tak sedar dah senja....selamat berbuka.....
eh kue gapo petee ni...beli ko wat sediri.....???

Mia Liana said...

kreatif lah kak pah ni... banyak betul ayat yang dipotong.. blur2 nak fahamkan maksud... tapi best entri ni... lain dari yang lain... caya lah kak pah...

POSH76 said...

blogwalking

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.