KLIK

MARI KITA LIHAT SIAPA YG KENA..!! afzalsukasuki

panjang mana agaknya kaki blogger afzalsukasuki ni yaaa...pakai terompah saiz 8?..Tapi masalahnya di sini, afzalsukasuki ni "menunggang" terompah saiz 8 tu...errrrr...keadaan ni menunjukkan afzalsukasuki ni kecik jer lah..sebab terompah saiz 8 tu dia boleh tunggang..!!!!..Kalau terompah tu boleh ditunggang macam motor..mesti terompah tu ada tayar...atau pun boleh tunggang macam kuda...mesti terompah tu ada kaki dan ekor...heeee... Jomlah sama-sama 'race' ke blog afzalsukasuki..apelah susah nak sebut nama ni... 
jom tunggang terompah..!!! akak k-poh nak duk kat tempat berbumbung..takut kena hujan..!!!!

12 comments:

afzalsukasuki said...

kahkahkah klaka la akak ni.mcm ruminah sidek.haha.sy mmg kecik.sy tunggang dengan jari.guna jari pon boley!hahaha :D

gnesop.com said...

boleh tunggang ker? hahaha

kiz said...

haha..tunggang langgang..afzal memang sentiasa buat ayat pening..keh keh

blog-tips-kurus said...

nak tengok le terompah beliau..

kpah k-poh said...

aper daaaa....ruminah sidek..!!! kalau fasha sandha ok lah jugak..kan..kan..kan...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

moh terjah ke blognya beramai ramai.. =)

syiela said...

x berani la nk naik terompah dia.. kekekeke

Scarlett O'Hara said...

Tiap2 hari masuk blog dia tapi sampai skrg tak hafal2 nama dia... Naik terompah takpe jangan naik hantu.

Zaitun said...

Takutlah nanti jatuh.

mirakim said...

siot je wat entry semata-mata nak bhn org..ahaha

afzalsukasuki said...

wah giler kentang semua geng otai2 nih.macik2..akak2, anak cucu tumpang kencing.eh2! tumpang lalu.hehe

IsmailDotCom said...

hati2 menungang jangan sampai tunggang langgang, jangan biarkan hidup anda di selubungi misteriiiii #misteri nusantara

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.