KLIK

FOLLOWER 1000

DIARI SEORANG GURU
   Eleh..kita orang dah ada follower ribu riban tak heboh pun..!!! Halamak..ini bukan masalah follower ribu riban..dik oiii....ini adalah penghargaan.Sebab apa akak k-poh kata penghargaan..sebab setiap yang follow blog akak k-poh ni, sekurang-kurangnya sekali dua pasti datang lagi. Biar datang sekali..pastu follow..pastu ghaib entah ke mana..it's ok dik...'aiman tak kisah punya lorrr'...mungkin blog akak k-poh ni tak sesuai dengan jiwa dan bakul raga mereka.  Meminjam lirik lagu dari Sifu M.Nasir..'Ada orang senang kerja di pejabat..pergi pagi pulang jam 5 tepat..ada yg kerja makan gaji dia tak suka..dia lebih senang berniaga..niaga..niaga..niaga...'..hah..faham tak? Kegemaran masing-masing..kan...Ada yang suka blog gossip..mereka jadi tetamu Blog Beautiful Nara..Ada yang suka handbeg,anting-anting,kasut dan segala yg berlawa-lawa cam artis..mereka pulak jadi tetamu Blog Red Mummy..Ada yang suka segmen, biasalah mereka tempek header Ben kat blog..  Jadi tak mustahil ada yang suka blog akak k-poh..!!! ye idak??..errrr..ye ke idak ni??  Tapi..akak k-poh suka blog andaaaaaaaaaa...dan andaaaaaaaa semua...tau..!!!!

12 comments:

Pia said...

"wah3 kak pah..dah 1000 tu tahniah ler..hehhe,tak sangka kan kak kalau imbas balik mula2 kita buat blog dulu rasa macam ada ker org nak folow blog kita..tp sedar tk sedar dah masuk ribu riban dah folowers blog kak pah..saya otw kak...ntah bila ler gamaknya?"

kiz said...

tahniah kak..

ziana said...

suka..suka..suka..

Norgadis Labuan said...

Tahniah... dah sampai 1k tu...

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

tahniah kak...hehhehehe

Scarlett O'Hara said...

Biarlah apa orang nak kata... Yang penting, saya peminat no 1 Kak Pah!Kak Pahlah penghibur hatiku yang sunyi....

kpah k-poh said...

PIA :betul tu Pia..follower kpah yg mula2 pun si Lina..

KIZ : terima kasih Kiz.

ZANA dan NORGADIS : terima kasih juga...

CIKGU ARIF : tahniah utk cikgu

SCARR : tak sangka yaaa...dah rasa mcm sharifah aini lah pulak..hee

Yumida said...

wah..tahniah yer kak...rs mcm dpt seribu henggek kn..eee..bez nyer..yg penting kita olwes smile2 bile nk berblogging..kan..kan..

Syairani Tarmizi said...

congrats kak.. blog kiter lambat lagi nak dapat angka macam akak tu..hehe :)

Kamsiah said...

dah lama polo blog ni hehe

cart kartika said...

wah da ckup 1000 dah ye..tahniah kak..^^ keep blogging..hapy blogging

sofeafaudzi.photography said...

terbaek entri akak :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.