KLIK

gara-gara facebook !

Nak tengok gelagat anak dara bongsu akak k-poh dan kawan-kawannya...lepasan UPSR!

ini aktiviti makan-makan..tapi mana orang yang makan?..


oiiii mana bebudak nih?...ish..ish..ish...ini pulak kerjanya...



facebook lovers???.. k-pop lovers..!!!!!!!..


12 comments:

kiz said...

kena jaga btol2 ni kak..nanti esok kahwin ngan orang korea lak deh..kah kah

nyanyisunyi said...

wah..dah merdeka mak ayah pun pandang2 jeling2 je lah..hehehe

MulutPayau said...

wahhh...seronoknya..bagi can lepas periksa....

kpah k-poh said...

memang ler..sebelum peksa sekat-sekat main tenet..dah lepas peksa ni..merdeka ler..

Yumida said...

waaaaa...jiwa anak2 yg sdh merdeka dr upsr..n their mummy yg sporting...

done follow akak k-poh..nice this belog la kak..

MULAN said...

yeahhhh merdeka...!!!! takpe la lepas selesai berperang lama dgn exams etc...

kak pah bila nak beraya umah saya ni..?? meh la..

Haw said...

"I'll be back.. neng neng neng nakoya.." anak aku nyanyi

kpoh! screen tu nak kena tukar yg flat.. kurang sakit mata bebudak tu

Memori Kekasih said...

wahh...anak akak boleh jadi geng sy neh kak...hehehehe

Isteri Encek Bard said...

hihihihih ikut jejak k.pah nie. tak lama lagi mesti buat blog mereka nie

ciNdhaDahniEa said...

awww... k-pop lover too...~~~ weeeeee :D

Zaitun said...

Merdeka merdeka juga tapi kpah k-poh jangan lupa pantau ya.

Laylihamid.blogspot.com said...

samale macam anak kita..kalau mengadap FB chatting ..manaip laju macam buat assignment je lagaknya..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.