KLIK

GAMBAR IC OHHHHH GAMBAR IC KU !

Sebenarnya akak k-poh nak cerita pasal ic akak k-poh yg terbaru. Al-maklumlah, ramai yg hadapi masalah sama dengan akak k-poh, ic terkopak..duk dalam purse jer pun boleh terkopak.!..Satu lagi chip nya tak boleh nak baca..entah apa-apa lahhhhh...kata ic berteknologi tinggi..!!!

Lagi pun, akak k-poh rasa dah time utk tukar, sebab gambar ic tu masa akak k-poh umur 20-an, skrg dah 40-an..mesti ler banyak bezanya..kan. So, tukar aje lah..

Dipendekkan cerita yang memang tak panjang ni, akak k-poh menunggu giliran untuk di ambik gambar.Sebelum akak k-poh tu, ialah seorang lelaki yang tua sikit kot dari suami akak k-poh.Mungkin 50-an.

"ke kanan sikit,pakcik..ok..ok..kepala jangan senget..ok..ok..kiri sikit..dongak sikit..."

aduh..lamo sangat nih..!!!

Tiba giliran akak k-poh..suami akak k-poh kata.." ni mesti lama nih!"

"ye..kak..duduk tegak, muka pandang kamera, dongak sikit..ok..ok..siap.."

Suami akak k-poh terkejut sebab sekejap sangat....

"elehhhh..orang kan model profesional..heee.."

Memang akak k-poh rasa tak puas hati..elok ke gambar tu..ye lah..kan..nak pakai sampai mati..!!!

Dipendekkan cerita lagi..ni lah dia hasilnya gambar ic baru..memang akak k-poh tak puas hati sebab gambar tu bukan macam muka akak k-poh..!!!..Bos akak k-poh kata macam gambar budak-budak..!!!..kiut jer..!~!~~..alamak!!!!!



Nak buat macam mana, dah itu hasilnya..!!!

P/S : akak k-poh nak tanya...gambar ic anda kiut tak??

 

13 comments:

kiz said...

dia dah siap pakej photoshop ni kak..haha..tapi tahi lalatnya masih nampak tak?

kpah k-poh said...

tahi lalat tak nampak sebijik pun...kira licin sungguh muka kpah ni...heee..

Pendekar Berkuda said...

ni mesti kak pah guna photoshop ni...macam muka remaja gitu....

waa....tak aci~!!

puanbee said...

perghh suci murni je kak pah eh .. hahaa

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahaah~ok la gmbr tu ha,.dari aini still guna pic waktu drjah 6 dulu,.sgt tak matang aw,.haha

Scarlett O'Hara said...

Suci murni kata Bee, hehehe!Apa rahsia Kak pah muka licin?Pakai bedak muntah belut ek?

Henry Zackery said...

sy da renew, pic terbaru.. kiut la jugak..hehehe :)

TEKNIK UNTUK MENJADI POPULAR DI BLOG | INTERNET

Jiwa said...

gambar ic saya debab kerana saya sangat debab.

Puan Kutu said...

ic saya tak,muka blur giler!

syiela said...

muka suci murni lagi... syiela punya tembam ckup tak puas hati...

mr.curly said...

pewiitttt!!..nk tumpang tnye leh, sedari ni dh kawen ke lom??..hikhik..makin cun le lalinggg

kpah k-poh said...

mungkin minum minyak kelapa dara kot...tu yg nampak cam dara tu...hahahaaa..geli ler oiiii...dah tua-tua ni....

Yumida said...

laaa...mmg nampak muda la muka akak kt ic tuuu...berseri kot...ni mesti jg psl2 awet2 muda nih...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.