KLIK

kalaulah boleh berehat dan bersantai....

bestnya kalau boleh berehat dan bersantai-santai....
sekolah dah bermula... nak kena jadi driver ler...ambik anak balik sekolah....
rutin blogging dah semakin berkurang sebab anak bongsu akak k-poh akan menduduki UPSR seminggu lagi...
Hmmmmm....nak kena cabut wi fi sebab asyik korea..korea..korea...
Kot lah ada soalan UPSR pasal artis korea...pasti dapat A plus plus.....heeee
ok...janganlah rasa kehilangan akak k-poh pulak yaaaa....



huh..lega kalau dapat rilex macam ni....


jumpa di lain entry!!!!!

8 comments:

Fathiah Hamim said...

kucing suka bebeno duk gitu. macam puas je. hehe

kpah k-poh said...

sesekali kena jadi macam kucing...rilex macam tu...kan best...

Yan said...

good luck utk yg nak amik peksa tu. utk mak dia gak.

kiz said...

selamat berehat kak pah..windu...

ajumohit said...

selamat hari raya kak...gud luck utk anak akak, chaiyokkk

Belalang Hijau said...

kak pah...hepi ari raya!!!
arini dah start rutin spt hari biasa ye...jap je kemeriahan raya tu berlalu :)

Zaitun said...

Anak kak Zai ambik PMR tahun ni,sibuklah juga tapi sibuk membebel pun ada juga hehehe....

syiela said...

Gud Luck untuk anak akak.. selamat hari raya :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.