KLIK

BEBERAPA BLOG LAGI DI REVIEW DI GOMOFM

BLOGGER KROLE, BLOGGER YUMIDA, BLOGGER V12GETHER , BLOGGER MAMATUNZ

1) Blogger krole, akak k-poh kenal beliau agak lama jugak,apa yang menariknya tentang blogger krole ni...masa mula-mula akak k-poh kenal dia dulu, akak k-poh panggil blogger krole ni sebagai blogger berkepak.Ye lah sebab imej blogger krole ni memang berkepak.Errrrrrr..masa tu...blogger krole ni belum kawen lagi...jadi...kepak dia tu..agak kembang dan melebar..!!!!Tapi sekarang ni blogger krole dah berumahtangga..jadi kepak tu...faham-faham aje lah yaaaa...orang dah kawenlah katakan!!!Semuga bahagia yaaaa..blogger krole bersama pasangannya yang sama cantik sama padan tu...chubby..!!!! Entry yang menarik minat akak k-poh ialah "Kelebihan Syurga Firdaus".  2)Blogger V12gether, akak k-poh tak kenal siapa beliau ni..sebab kami tak pernah pun sembang atau shout-shout. Cuma akak k-poh subscribe entry blogger V12gether ni sebab banyak info dan entry yang menarik untuk dibaca. Akak k-poh sangat terharu sebab blogger V12gether ni,telah memberi peluang kepada akak k-poh untuk membacakan entry di blog beliau.Entry yang akak k-poh baca untuk pendengar GomoFM ialah "kartina Sebar Virus Internet".  3) Blogger Yumida pula,sangat rajin menjenguk entry akak k-poh. Beliau selalu tinggalkan komen.Entry Yumida yang akak k-poh pilih ialah "kek Belacan"..Ohhh..kek belacan?? guna belacan ke?? Ohhh..tidak..nama saja kek belacan..rupanya pun seakan belacan kot..?? Kalau ikutkan nama tu memang lah tak sedap jer bunyinya  agak smelly..heeeee....tapi menurut Yumida, rasa kek belacan ni sangat sedap..!!!Apa kata anda Google jer resepi kek belacan ni... 4)Entry dari Blogger mamatunz, sangat-sangat menarik minat pendengar. Entry mengenai "82 Rahsia Tahi Lalat".Rata-rata chatters di chatbox GomoFM bertanyakan pasal tahi lalat..mungkin jugak sedang membelek tahi lalat masing-masing..heeeeeeeAkak k-poh sungguh berbesar hati kerana Blogger mamatunz telah berkesempatan untuk mendengar akak k-poh di radio GomoFM. JADI..SIAPA LAGI YANG AKAN AKAK K-POH REVIEW?? TUNGGU.......

11 comments:

krole said...

wuahhhh kak!!! bestnye!!! hahaha!!! sayap da kena ikat oleh isteri tersayang hahaha!!! terima kasih kak...trima kasih sudi jd kwn krole selama ini...

eddie said...

thanks k-poh...sorry la sbb slama nie xsempat nk berkenalan, lg pon semenjak 2menjak nie..bx xsempat pon nk shout2...apa2 pon terima kasih banyak2 sbb support blog sy...lepasnie...lau ada masa terluang syg akan singgah kt sini...he3...peace

MULAN said...

kak pah... oohhhh kak pah... watpe tu..

tunz said...

lihatlah dunia!!!!oppsssss silap....jutaan terima kasih kpd DJ kpah k-poh kerana mewar-warkan blog mama tunz yg tidaklah seberapanya..mama terjerumus dlm dunia blog ni pon disbbkan menyahut cabaran pertandingan bina blog yg dianjurkan oleh unit ICT di sekolah ...bukannya pandai sgt pun...kpd kpah...u memang superb lah..bila dgr kpah baca novel...adus..mcm kpah je yg berlakon semua watak2 tu...anak mama tunz tersenyum2 bila kpah review blog mama tunz..hahahha....selamat berjaya kpah..mana tau Hotfm berminat melamar kpah....jgn lupakan kami semua...

gnesop.com said...

4 sekali gus.. dasyat.. :)

Mia Liana said...

hebat.... walaupun tak sempat nak dengar masa tu... :)

p/s:malam tadi masa skype tak cakap pun nak review blog mia pagi ni. nasib sempat dengar...

Scarlett O'Hara said...

Kak Pah ni Super Blogger betul!

S..U..D..@..I..S said...

selamt mereview kakpah.....

Haw said...

tngh tunggu giliran nih!.. agak2 apa aje lah k-poh nak tulis pasal blog Haw

Yumida said...

kak pah....tengkiuuuuuu.....i lop u kak pah.......wooooo glemer sudah diri ini....oppppsss..please idungku jgn tinggi sgt :)

EmpayarUtama said...

hahahah bestnyer

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.