KLIK

EZZATTIE EZZAT : TIPS NAIK KAN BERAT BADAN

Siaran 15/12/2011 akak kpoh memilih blog EZZATTIE untuk di keudarakan di GomoFM, radio online. Entrynya bertajuk 'Tips Menaikkan Berat Badan" Menurut ezzatie, ada 8 cara semuanya, kalau nak naikkan berat badan ni. Antaranya ialah kurangkan makanan pedas,ambil makanan yang berkabohidrat dan pengambilan susu setiap hari.Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut, silalah ke blog ezzattie.
p/s : jangan pulak obesiti macam kucing ni...mentang-mentanglah nak naikkan berat badan...

5 comments:

Ezzattie said...

wah akak kpoh, thanks sebab memilih blog ezzat. *sudah kembang dibuatnya macam kucing kat atas tu*

hahaha.

kpah k-poh said...

sama-sama dik...

Memori Kekasih said...

kak pah uit...nak tips kecik kan badan...tulun2~~

Yumida said...

unik kan...lain drpd biasa....terbaek...nk p terjah...selamat berhari sabtu kak kepoh....

IntaNBerliaN said...

kne trjah ni.. mmg nak tau tips tmbh berat pun..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.