KLIK

PASTI ANDALAH BLOGGERS YANG DIREVIEW PAGI INI.

BLOGGER SYIELA , BLOGGER MAK DARA,BLOGGER PIASARA DAN BLOGGER AZWAN


Di blog syiela, akak k-poh sempat lagi berblogwalking,.sebulan twinsnya lahir awal,jadi sudah tentu syiela sedang sibuk melayan karenah twinsnya itu.Ucapan dari akak k-poh sekarang ini ialah,selamat menjaga baby dan selamat kembali ke dunia blogging.  Di blog makdara pula, akak k-poh bercerita mengenai makdara ni.Beliau ialah di antara seorang penulis skrip bagi drama-drama melayu di Malaysia ini.Makdara ialah seorang selebriti yang mempunyai ribuan followers dan peramah.Suami makdara pula ialah seorang penulis dan pengarah yang dikenali ramai,iaitu saudara Marthias. Akak k-poh mintak maaf sebab tak tersebut pasal filem LIBAS.Akak k-poh juga ada memberitahu kepada sesiapa sahaja yang ingin menjadi seorang pelakun di suatu hari nanti, apa kata anda jenguk facebook dan cari Casting di Malaysia. Casting ini dikelolakan oleh Makdara. Lagi satu blog ialah Blog wan dengkil. Wan,akak k-poh mintak maaf sebab tak dapat nak review blog wan. Tapi nama blog ini sudah berkumandang di udara pada pagi tadi. Harap maklum..heee... Sebuah lagi blog yang akak k-poh sebut namanya ialah blog Rojak Passembor"Nampaknya tuan tanah ni, sangat sibuk..yaaaaaa.   p/s : terima kasih atas  sokongan kalian   

11 comments:

kiz said...

leh laa ushar Makdara sat lagi..nak jadi pelakon...haha..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Waduhhhhhh Kak Pah.. tankiuuuuuu.. terharuuuuuu saya dibuatnya.... Sayanggggggg kak pah =)

Mia Liana said...

mak dara memang best.

sofea memang suka sangat berlakon dan suka tiru gaya pelakon kalau dia tengok tv. macam orang besar je lagaknya.... huhuhu..

Puan Kutu said...

kak pia mmg busy..mak dara mmg popular..lg dua blogger tu tak smpt lg nak kenal2.hehe..

syiela said...

Thanks kak Pah atas sokongan... terharunya syiela.. moga akak terus success :)

kpah k-poh said...

berkenal-kenalanlah yaaaa...sambil tu jemput lah ke chatbox gomofm....heee

Joel Leslie said...

woahh, bloggers mantoppppp tu! saya biler lagi? :p

syiela said...

cuma dengar je.. blum chat lg.. x sempat... apapun setakat ni lagu2 yg d putarkan memenuhi halwa telinga...

mekjangok said...

salam perkenalan...salam follow jugak..

Scarlett O'Hara said...

Terharu ada kengkawan macam Kak Pah, ek Mak Dara?

♥ ieRa ♥ said...

wah bestnye blog kene review...

sape nk review blog KKO nih?? hehe..

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.