KLIK

TIPS AWET MUDA : RAFINAMIMI.COM

Siaran 16/12/2011 GomoFM , akak k-poh memilih entry "TIPS AWET MUDA" dari blog MIMI. Ada 5 tips yang diberikan oleh Mimi dan boleh diikuti oleh anda yang ingin awet muda. Tapi tips ini hendaklah diamalkan ketika muda, jangan tunggu sampai dan 50 tahun baru nak buat, memang tak menjadilah jawabnya. Tips yang pertama ialah minum air bersih yang secukupnya..dan ada lagi 4 tips yang boleh anda baca di blog Mimi. Ok..teruskan ke blog Mimi yaaa...sambil-sambil tu, bolehlah membaca e-novel karya blogger Mimi
http://rafinamimi.com/?s=tips+awet+muda

p/s : akak k-poh tak sempat nak awet dah....heeeee

4 comments:

Puan Kutu said...

semangat sy nak p tgok apa tipsnya.hehe..

tunz said...

senyum sokmo

Dalila Hamid said...

sekarang jugak dela terjah

syiela said...

nk terjah jugak... sempat lagi nih.. belum umo 50 lg :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.