- tunz said...
- pd pengalaman mama tunz...may b...may b tau...bila pertama kali kita buka tudung periuk nasi tuh, akan ada wap air kat tudung periuk tu, jgn sampai air wap itu jatuh ke atas nasi yg dah masak tuh...lagi satu may b...may b jer..bila kita senduk nasi, kena hati2.pesan arwah umi mama tunz dulu.bila lepas makan, ada nasi lebih dlm mangkuk nasi, kalau kita masukkan semula dlm periuk nasi td,pastikan nasi yg dimasukkan itu x tercemar dgn nasi2 yg dh disenduk atau bercampur2 dgn kuah semasa kita nikmati hidangan tdi..susah nk jelaskn dgn ayat tulisan kat sini...kalau lisan better..hope kak pah leh faham n jelas..dan mama tunz hrp ada inout kat sini..just sharing ye kpah
KLIK
BERKONGSI TENTANG TAIROD DI SINI: KLIK
FOLLOW DI FACEBOOK
BILA MAMATUNZ BERKATA-KATA
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
P/S:terima kasih pihak google/thankyou google
segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.
3 comments:
tu dia..org otai berkata-kata
"lahh..saya pun selalu gak jadi cam tu..kalau nasik tak abis dn lupa masukkan dlm esbok tu sure basi...mulalah salahkn beras la..salahkn periuk lah mcm2.."
alamak!!! malunya i nak berkata2 tanpa suara nih....tpi kan..sharing is caring kan kpah
Post a Comment