KLIK

CUP CAKES

SALAM SAYANG SEMUA: entry yg agak terlewat nih..


Tugas yang amat digemari.. membuat bentuk bunga dan daun dari gula fondant. Kemudian di gam ( guna air jer) mengikut kreativiti ( permintaan pelanggan).



Hasil yang dah siap... Ini hanya contoh untuk display.. bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan. Sebenarnya, dalam perancangan tu... nak buat banyak lagi reka bentuk cup cake dan cake fondant.. tapi sekarang ini, masa di tumpukan kepada jahitan langsir untuk dapatkan tender dengan Alamoda... InshaAllah.

7 comments:

Masz Sidek said...

cantik...

Mia Liana said...

nak skitttt... nanti hantar ke jb yaa...

Scarlett O'Hara said...

Hantar ke PG jugak!

Mohd Norafzal said...

akak ada amik tempahan tak?mahal tak?tanya dulu tgh survey rege hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nasib jauh kalau dkt nak juga tempah..

suri solehah said...

wah...nak pinjam jari.suka..

puanbee said...

dasyat betul .. alamonda tu ek.. kalau dpt sangat lah best .. suka betul

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.