KLIK

ENTRY DI BLOG HILANG KE? ENTRY KES LIYANA PENYAMAR TU AKAN JADI STICKY POST..

SEPATUTNYA ENTRY KELUAR TIGA.....APA KES?  p/s: entry berkenaan budak LIYANA tu yang tak keluar... ini sudah ADA KES!!!!

4 comments:

Mia Liana said...

uikkk.... sabar ya kak pah... kita kan ada cyber law...

torus turus said...

huhu...

Cik Tie@Akak said...

ada citer terbaru tentang budak tu ke?

kpah k-poh said...

setakat ni tak de akak..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.