KLIK

GOMOFM / SOKONGAN BLOGGER KROLE

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK ATAS SOKONGAN RAKAN BLOGGER... MASIH BERSAYAP KE KROLE?............ heeeeeee

0 - [Pending Moderation]
Nama:krole
Butiran:
Tajuk Lagu: muara hati
Penyanyi: dato siti and hafiz
Ditujukan Buat: semua member blogger yang mengenali krole serta semua krolezone fans
Ucapan: teruskan berkarya dan sayang kpah hihihi~
IP Address:115.134.158.66
Sunday, November 04 2012 - 06:49 PM
 
(PERMINTAAN INI AKAN DIPUTARKAN SEMASA AKAK BERDEEJAY...)

5 comments:

diana said...

"sayang Kak pah "tu bodek je tu..
hahahah

djkakpahGomofm said...

bodek tak pe... asal sayang hahahaaa

krole said...

ehem2...tu bkn bodek diana oi~tu tulus dr hati hihihi~thanks kpah~

Mrs.Yie said...

oh krole..kita kenal dari tahun berapa ek..ermmmmm tahun 2008 kan? heheeh..rindu la kat rakan2 blogger..perasan tak, dunia blog dah tak macam dulu la..sunyi je..dulu meriah giler tau..apesal ek,,pelik tul..

Mrs.Yie said...

eh 2008 pulak dah..silap2..2010 sebenarnya..ye dok kapah? kita kenal tahun 2010 kan?

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.