KLIK

ADIK KECIK SILAP PAMPERS TU..

Kisah si adik kecik ( tak tau anak sapa ntah)

Adik kecik bawak bungkusan kaler pink...seronok sungguh dia memeluk bungkusan tu..lembut..!!!
Adik kecik tu nangis bila ayahnya cuba mengambil bungkusan itu dari pelukannya.

Merah padam muka ayahnya menahan malu bila akak k-poh tersenyum simpul sambil mata melihat pada bungkusan kaler pink itu.

Maknya yang sedang mengandung itu kelihatan sedang menjinjing satu pek pampers.

"ini adik punya...yang tu mama punya..!...kata ayahnya dengan suara yang sedikit tegas...!!

P/s: sebab bungkusan kaler pink tu.......ialah.......( apa yaaaa...) heee..

11 comments:

Belalang Hijau said...

bungkusan color pink tu ialah pampers keluaran terbaru dgn pek bewarna pink...kuikuikui

Puan Kutu said...

maxi,wing ke overnight kakpah?hehe..

Yumida said...

pampers yg adik blh kencing jer...berak x blh..kang takut bende comel terkeluar dr celah pampers pink 2...hihi..tol x kak...

kpah k-poh said...

Belalang : mrs belalang mungkin langgan yg kaler biru kot..heeee


Pn.Kutu :wing kot..heee..


Yumida : betol..betol...10 markah..hahahaaa

Henry Zackery said...

hehehe... salah ambik pampers lak :)

MOK&SONS said...

:D..eheheh tingat kat anak eden yang kehabisan pampers ketika nak oo ok...."ya nak pinjam mamanyer pampers boleh?'..heheheh

Pia said...

"anak saya yg umo 6 taun tu selalu tanya...kalau kuar iklan pampers wana pink tu kt tv.."tu apa mami..pampers ker?.."a'ah pampers...",takat tu ja jawapan saya bagi....nasib baik dia tk tanya napa org besar pakai pampers lagi..?(haghu nak jawab ni..)"

kpah k-poh said...

Zackery : adik tu minat kaler pink kot..

MOk&sons : bukan boleh share2 tu..hahhahaaa..

Pia: skrg ni iklan tu..tunjuk semua..cuma tak tunjuk cara nak pakai jer....eeeeee

Azyan said...

eheh silap ambik pampers la dik kecik.Haha

stellaizz said...

hik hik hik salah ambil plak....

Azhafizah[フィザ] said...

heee...bungkusan kaler pink tu adalah..tutttttt..sape pandai tlg jawab kan untuk fiza..hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.